Impex Trailers B.V. wordt beoordeeld met een 4,7 / 5
4.7/5

Nieuwe kracht!

Mag ik mij even voorstellen?

Ik ben Britt Ros, dochter van Frank & Nicole Ros, van Impex Groningen. Vanaf zaterdag 7 november 2020 ben ook ik werkzaam in het bedrijf. Vanaf 7 november a.s. gaan wij namelijk wéér open op de zaterdag en wel van 09.-13.00 uur. Ik ga met name het “verhuur” gedeelte op me nemen. In- en uitgave van de verhuur aanhangwagens & paardentrailers (en later in het jaar ook het camper gedeelte via Goboony info volgt hierover later). Ook de showroom is op zaterdag geopend. Onze verhuursite is te vinden via www.budgetkar.nl en dan de locatie Osloweg 120 te Groningen.

Onze werkplaats is op zaterdag gesloten, maar natuurlijk mag ophalen of brengen van aanhangwagens en/of paardentrailers voor onderhoud altijd! Mijn vader en/of moeder staan mij voorlopig bij om mij alles zo goed mogelijk te leren. De bedoeling is dat ik het straks allemaal zelfstandig kan.

Momenteel ben ik student. Ik studeer Bedrijfskunde aan het NHL Stenden College te Leeuwarden. Ook ben ik nog werkzaam bij DNK (Bioscoop en Theater de Kolk) te Assen. Daar werk ik ook met heel veel plezier.

Voor de mensen die mij nog niet kennen, ik ben een paardenmeisje. Mijn mooie 9 jarige Z2 merrie Gwynti (Wynton * Metall) is momenteel drachtig van Toto Design Us en ik kijk erg uit naar het veulen. Mijn wens is dit veulen straks zelf op te mogen leiden. Paarden zijn wel mijn grootste hobby.

Ik zie er naar uit “onze” trouwe (en heel veel nieuwe natuurlijk) klanten te mogen verwelkomen en kennis mee te maken. Hopelijk tot ziens bij Impex in Groningen op zaterdagen van 09.-13.00 uur. De koffie staat klaar. Maar thee of een frisje hebben we ook hoor.

Ps. Helaas in deze vervelende Covid-19 tijd zijn er wat maatregelen waar wij ons aan houden. Zouden wij u mogen vragen met ons mee te denken? Wij vertrouwen op uw begrip.